Crew members


Dominic van Buul

Van huis uit is hij filmmaker met een kunstacademie achtergrond, later is hij zich ook gaan toeleggen animatie. Dat betekent: een oog voor detail en compositie die uw video er helemaal ‘af’ uit laat zien.

Fleur van der Spruit

Onafscheidelijk van haar camera, onvermoeibaar. Juist op onvoorspelbare en drukke evenementen komt zij tot haar recht en ze houdt niet op tot alles op film staat.


Jayo Pietrzak

Bedreven in het samenbrengen van video en audio en ervaren met korte producties zoals videoclips. Gaat secuur te werk met een origineel kleurenpalet, groot enthousiasme en inlevingsvermogen.

Lars Berg

Ervaren filmmaker en cameraman, met veel ervaring in en rond ‘Hilversum’ en ook bijvoorbeeld IDFA. Gespecialiseerd in onder meer interviews en documentaires.


Suzanne van Dongen

Een camera wordt in de handen van Suzanne een toverstaf. Beelden krijgen een speciale glans en ze ziet wat anderen niet zien. Zeer bedreven en snel in monteren.

Timothy Adèr

Staat op en gaat naar bed met een indrukwekkende set lenzen en apparatuur. Virtuoos met scherptediepte en lichteffecten. Met gedegen kennis van audiotechniek.