Over Ons

Wie wij zijn

Veejays.com een gepassioneerde groep van 30 ervaren en jonge videomakers in Amsterdam. Ieder van ons heeft zijn specialisme, van grootse dance-events in de Amsterdam ArenA, tot vernieuwende video-kunst in het Van Gogh Museum.


Onze camera- en editingspecialisten vormen samen uw nieuwe videocrew. Zij trekken er dagelijks met de slimste apparatuur op uit om voor u verslag te doen en er een pakkende montage van te maken. Een team dus voor voor elk type productie, met korte levertijden en transparante, scherpe tarieven.

Hoe wij werken

Op onze site bestelt u letterlijk 1-2-3 uw videocrew voor interview, reportage of aftermovie. Het is net zo makkelijk als een aanschaf doen bij Bol.com. Heeft u vragen of speciale ideeën? Bel of mail ons, de helpdesk kent alle mogelijkheden en denkt graag met u mee. Veejays.com combineert op die manier het gemak en de duidelijkheid van een webshop met de aandacht van een specialist. Daarom blijven onze klanten terugkomen: informeer gerust naar hun ervaringen!


Meer over onze manier van werken...

Uw video 1-2-3

  1. Kies welke productie u wilt laten maken: een interview vastleggen, een evenement, of een aftermovie van een festival of concert. Ook kunt u aangeven of er spoed bij is, u een langere eindmontage wil, of het een meerdaags event is.
  2. Een event-video wordt nóg aantrekkelijker met een eigen tune. Een goeie voice-over helpt een verhaallijn te creëren. En misschien ziet u mogelijkheden voor TV. Al deze extra’s kiest u bij stap 2.
  3. Na elke stap ziet u het totaal. Ten slotte kunt u uw contactgegevens opgeven (strikt vertrouwelijk) en aangeven wanneer u uw videocrew nodig heeft. Na ontvangst neemt ons team contact op om de praktische details door te nemen en de opdracht definitief te maken. En daarna: camera aan, licht aan, geluid aan en draaien!