Voorbeelden

Onze werkwijze

Opdracht bevestiging
Binnen 1 of 2 werkdagen nadat we uw aanvraag ontvangen, spreken we het werk met u door. U wordt gekoppeld aan uw filmer(s).

Voorbereiding en draaidag
Met uw crew legt u de precieze opnametijden, -locaties en de te filmen personen vast. Op de draagdag zelf werkt de crew met u samen om de perfecte shots vast te leggen.

Montage van de video
Na het event selecteert u eventuele voice-overs en muziek, en start de montage. Na de correctieronde krijgt u de video op de gewenste beeldkwaliteit toegestuurd.

Vervolg
De beelden en de muziek zijn vanaf dat moment uw eigendom. De betalingscondities zijn: de helft voor, en de helft achteraf.

Meer over onze manier van werken...

Interview

U heeft een vraaggesprek met één of meer interessante personen geregeld. Dat moet natuurlijk goed worden gefilmd. Wij zorgen voor de juiste camera's en opstelling, helpen u bij de voorbereiding met betrekking tot ruimte, geluid en licht. Na de opnames verzorgen we vlot een montage: een eindproduct op volle lengte of met fragmenten.


Eventverslag

Uw congres, beurs of conferentie verdient een goede verslaglegging. Leuk voor de sprekers, belangrijk voor toekomstige marketing, waardevol voor bezoekers en thuisblijvers. Ongeacht de schaal, wij zorgen voor voldoende mensen en apparatuur, en we plannen met u wat we niet mogen missen. Registraties van speeches, workshops, een sfeerimpressie: het hoort er allemaal bij, inclusief eindmontage.


Aftermovie

Een feest, concert of toernooi is iets om nog lang van na te genieten. Een strakke aftermovie hoort daar bij. Vooral om het jaar daarop een nog groter publiek aan te spreken. VideoCrew heeft zijn wortels in entertainment events, dus weet als geen ander hoe een pakkende 'After' er uit moet zien.