Onze aanpak

Hoe verloopt een project met Veejays.com?

1. Opdracht bevestiging

Zodra we uw aanvraag binnen krijgen, verdiepen we ons in uw wensen en de aard van de draaidag. We bekijken wie er beschikbaar is en het beste bij de opdracht past. We komen direct bij u terug om het werk door te spreken en definitief te maken. U wordt vervolgens gekoppeld aan uw filmer(s).

2. Voorbereiding en draaidag

Met hem of haar wordt een plan gemaakt voor de opname, tijden, locaties, te filmen personen en eventuele voice-over, muziek en deadlines. De crew is ruim op tijd aanwezig en verantwoordelijk voor de best haalbare filmomstandigheden en apparatuur. Vervoer, verzekering en dergelijke zijn hun zorg, niet de uwe.

Werk goed met ze samen! U kunt het resultaat verbeteren door ze ruim toegang te verschaffen tot plaatsen en personen, aan te geven wat u op beeld wil hebben en helder te zijn in de deadlines en verwachtingen over het eindresultaat.

3. Montage van de video

Na het event worden eventuele voice-overs en muziek samen met u gekozen en start de montage, meestal door de cameraman of -vrouw zelf. Die weet immers precies wat er is opgenomen en hoe de sfeer was. U krijgt na een aantal dagen de eerste edit te zien, die u binnen een afgesproken termijn met de betrokkenen bespreekt en terugkoppelt met uw editor. Na de laatste correctieronde krijgt u de video op elke gewenste (en vooraf afgesproken) beeldkwaliteit, bestandssoort en afmetingen toegestuurd, meestal via WeTransfer.

4. Vervolg

De beelden en de muziek zijn vanaf dat moment uw eigendom. Veejays.com kan fragmenten van uw productie, mits openbaar, gebruiken in hun portfolio voor nieuwe klanten. De betalingscondities zijn heel eenvoudig: de helft vooraf, en de rest achteraf betalen. Komt u vaker terug, of wilt u een hele reeks laten vastleggen, dan denken we met u mee hoe we uw kosten nog lager kunnen krijgen, bijvoorbeeld door meerdere opnames op dezelfde draaidag te plannen.